Nu kör vi!

Det är dags att jag skakar liv i den här kajutan och därmed går också startskottet för att få mig i den form jag vill vara. Förutom vardag med familj och jobb så går mycket av min tid just nu åt till att finna en balans i livet. En balans mellan träning, kost, hälsa, studier. Jag vill komma till en punkt där jag känner mig tillfreds och nöjd och där jag verkligen kan njuta av träning, mat och annat underbart som livet erbjuder. Ni får väldigt gärna följa med mig på min resa och jag hoppas att jag kanske kan inspirera någon annan att komma i sitt livs form. För det är mitt mål, att komma i mitt livs form.

Jag har inget färdig recept på hur jag ska göra utan för mig handlar det om att hitta nya vägar för att nå mitt mål. Jag vet att jag behöver träning och mat för att må bra. Sen hur den ska utformas, ja, det ska jag ta reda på nu. För mig handlar det inte så mycket om en siffra på vågen (för våg har jag inte haft på år och dar) utan för mig handlar det om en känsla av att nu mår jag bra och att kunna säga att här och nu känner jag mig tillfreds med min kropp och mig själv.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Nu kör vi!”

  1. Åhh vad bra med en blogg där man kan bli peppad! Själv vill jag gå ner 4 kg innan sommaren. Vinterns godis och sitta inne valkar skall bort..haha! Jag kikar in här lite då och då för pepp tror jag:) Kram

    1. Härligt!

      Hoppas att jag kan hjälpa till lite med motivationen! Surfar själv massor med inspirerande inlägg, bloggar, träningstips som jag ska försöka dela med mig av!

  2. Åh! PEPP! Det behöver man alltid 😀 Du är ju redan en jättestor pepp-källa; så positiv, målmedveten och duktig 🙂 Jag ställer gärna upp med PEPP och annat – När som helst <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.