Träna hemma

Jag gillar idén på att träna hemma. Jag behöver inte lägga någon tid på att ta mig till en plats utan det är i princip bara att sätta igång. Viktigt är dock att ha ett schema att följa och verkligen göra det. Just nu dammsuger jag nätet på övningar att göra och det finns en sida med många bra hemmaövningar som oftast inte kräver några avancerade redskap. Genom hennes sida tänkte jag sätta ihop ett eget program, särskilt med betoning på att stärka magen eftersom det är där mitt största ”problem” sitter.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Träna hemma”

 1. Himla roligt att läsa om dig och dina övningar. Jag får en massa bra tips här. Mitt problem sitter i ryggen och ska stärka magen för att bygga upp bålstabiliteten. Vad sa din naprapat till dig om sidoplankan och hur ska du tänka när du springer? Jag skulle bli jätteglad om du ville dela med dig. Jag fick precis mitt Mrt röntgen svar hem
  skickat och ska nu skicka det till min naprapat. Sen gör vi tillsammans ett bra träningsprogram för magen. Men jag kör här hemma redan nu mest varje dag. Stor kram Heja dig!! <3

  1. Nu har jag uppdaterat om sidoplankan. Hoppas du förstår 😉 Fokus ligger på bålen och rumpan.

 2. Oh vilken trevlig blogg! Letade mig hit efter ett inlägg på matplatsen. Och sen har du ett klipp med Bodyrocker gudinnan her self! Grym tjej! Jag kör mycket mycket hemmaträning, inspirationen kom när jag fann just BR sidan. Kul att hitta någon mer som går ’samma race’. För min del handlar det om att bli fit igen efter 2 graviditeter, har kommit en bra bit på vägen. Stort lycka till med din träning!
  Kram!

  1. Vad roligt med en till som gillar BR. Visst är hon imponerande! Låter som vi är ungefär på samma sida, att komma i form igen efter två graviditeter! Lycka till och välkommen tillbaka!

 3. Det gäller verkligen att ha disciplin när man skall träna hemma! Gosh! Men det är en attraktiv känsla att kunna bestämma fritt när man vill och kan träna 😀

  1. Ja, med små barn känns det som ett bra alternativ men det gäller att ha en plan och hålla sig till den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.