Rumpaaa

Nu är det stenhård rumpträning som gäller för mig. Började dagens pass med teknikövningar:

  • Knälyft
  • Hälspark
  • Stegringslopp
  • Indianhopp

Sedan skulle jag springa en liten runda på cirka 3 km. Orkade inte alls springa hela utan fick ta gångpauser titt som tätt. Vet inte om det var värmen eller att jag verkligen försökte tänka på hur jag sprang. Kanske en kombination av båda. Var i alla fall riktigt jobbigt. När jag kom tillbaka hem efter löpningen körde jag crossfit med tre övningar, 30 sekunder på varje x6, totalt 12 minuter. Knäböj med särskilt fokus på rumpan enligt en övning jag fick av naprapaten, plankan och armhävningar. Har jag inte i alla fall lite träningsvärk någonstans imorgon är det något fel.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.