På rätt väg

Nu har jag kommit till en punkt i min träning när jag äntligen börjar se och känna resultat. Det är så underbart och taggar mig ännu mer att fortsätta träna.

Jag känner mig starkare vilket märks på att löpningen känns lättare och jag klarar av längre tid på plankan samt att när jag började med crossfit klarade jag ungefär 2 armhävningar, nu kan jag göra 10 stycken. När jag gjorde lumpen för sisådär 12 år sedan klarade jag av 26 armhävningar. Vore roligt att kunna slå det.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

15 reaktioner på ”På rätt väg”

  1. Otroligt fin mage! Vad roligt att du känner resultat; det är såklart triggande för fortsatt kämpande.Jag har sagt det förr, och säger det igen – du är en stor inspiration med din målmedvetenhet <3

  2. Snyggt jobbat! Grymt imponerad!!
    Jag börjar oxå känna och se resultat men är inte riktigt där än!

  3. Snygging!! Jag har också precis ökat träningsmängden vad gäller bål och överkropp. Hoppas att få in magen och ut armarna;)

    1. Haha… ja in med magen och ut med armarna… man önskar ju att man kunde fördela lite snabbare och enklare ibland 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.