Träningsskor

Var med barnen till Uppsala på en liten utflykt och passade då på att besöka löplabbet eftersom affären hade stängt igen här i stan. Jag var i behov av nya löparskor då de jag har är totalt utslitna och stabiliteten är inge vidare i dem heller. Fick springa på löpbandet och provade till slut ut ett par Mizuno.

Bild från löplabbet.se

Det jag gillar med skon är förutom stabiliteten att den är smal och lätt. Tyvärr hade de inte min storlek inne men (och det är här jag skickar väldigt många guldstjärnor till löplabbet) så tar de hem min storlek och skickar hem den till mig. Så om en vecka eller så har jag ett par nya sköna stabila skor att springa i. Ska bli spännande att springa i nya skor och se om det känns någon skillnad skillnaden blir stor.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Träningsskor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.