Dressed for success

I fredags firade jag och mannen fem år som gifta. Eller firade och firade, vi har inte varit ute på tu man hand och ”firat” det ännu, men det kommer nog. Mannen har sett att jag spanat in lite klänningar och när jag fastnade för en liten svart ville han ge mig den i bröllopspresent vilket jag inte tackade nej till.

Klänningen är av märket rich bitch och inhandlades från bubbleroom.

Vad tycker ni om klänningen? Jag gillar den massor!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Dressed for success”

  1. Hihi! Jättesnygg klänning på en vältränad kropp! Håller med Anne om sista fotot! Den berömda ”jag har visst mage posen” som du misslyckas med 😉
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.