Studsmatta som träningsform

Idag har jag provat på ett nytt sätt att träna, nämligen tripudio eller studsmatteträning. Man gör olika hopp på studsmatta till musik och det var riktigt roligt. Jag har faktiskt varit lite rädd för att hoppa studsmatta så det var bra övning för mig att våga släppa taget lite också.

Mattorna var rätt mjuka och man behövde inte ta i så mycket för att hoppa högt. Väldigt bra träning för ben och bål och det kändes verkligen! För gävlebor kan jag verkligen rekommendera ett ta kontakt med Gävle träningscenter om ni är intresserade av denna träningsform eller allt annat intressant som de erbjuder. Själv är jag numera medlem och ser fram mot att ha dem som en del av min vardag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Studsmatta som träningsform”

  1. Fasiken! Ett år innan jag vågar hoppa så där! Du ser så sund och lycklig ut Annah! Bra jobbat!
    Kram!

        1. Fick veta idag att hon vi studsar hos är den som kommit på denna träningsform så då har det ju såklart inte kommit till USA =) Vi är först =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.