Bränd

Idag har jag njutit av solen och värmen. Satt i en solstol mest hela dagen och sträckläste Varför gråter inte Emma? Jag har hört flera som gillat denna bok, inte för att man vill vältra sig i andras olycka men veta mer om vad som hände bakom alla löpsedlar. För mig handlar det om att se människan. Jag tycker samtidigt att det är en fin kärleksförklaring till Max och Saga som rycktes bort alldeles för tidigt. Det som hände Emma är något man inte i sin vildaste fantasi tänker ska kunna ske men ändå gjorde det. Undrar hur man själv hade överlevt en sådan händelse. Emma lived to tell och jag tycker absolut att de som gillar att läsa ska läsa denna bok.

Eftersom man väldigt lätt fastnar i boken skulle jag inte rekommendera att läsa den i solstolen, för själv blev jag alldeles bränd. Dessutom fälls det en hel del tårar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Bränd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.