Semester på alla sätt och vis

Nu har jag semester på alla sätt och vis kan man nog säga. Träningsmässigt så har jag ärligt talat inte legat i sådär betungande mycket och visst kryper det lite i mig men på någon vänster känns det skönt att vila lite också för jag vet att när jag kommer hem igen så är det bara att tuta och köra igen.

Igår var vi och badade vi en liten sjö här i närheten och det var mysigt. Vi tog alla sommarens första dopp (till och med badkrukan Annah). Lykke-Lie älskade att vara i vattnet och ville gärna hoppa från bryggan. Ska nog ta och anmäla barnen till simskola i höst eftersom de gillar det så mycket.

Tänk att vår lilla tös redan blir två år denna veckan. Det är så roligt att höra hennes haranger av ord och hur hon försöker göra sig förstådd. Det är inte helt enkelt att förstå vad hon menar när exempelvis ost och juice kan låta som samma sak.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Semester på alla sätt och vis”

  1. Så härligt det ser ut 🙂 Njut!

    Det där med träning och vardag är ju skönt att släppa när man är ledig.

    Ja, två år, det är galet!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.