Sharing is caring

Jag gör som Linnea och delar med mig lite.

Träning Det ska vara enkelt att träna. Gillar att sätta på mig kläder och ut och springa och på det köra ett kortare intervallpass. Dagar utan löpning kan en kvarts intervaller göra susen. Dessutom är jag numera medlem på Gävle Träningscenter.

Hygien Jag tycker det är guld värt att ungefär var sjunde vecka få benen vaxade på salong. När det kommer till deodorant använder jag mig av Dove roll-on för det luktar och känns fräscht.

Hår Produkter jag är väldigt nöjd med är Loreal Absolut Repair som inte bara luktar gott men är väldigt drygt och räcker länge.

Vatten Slår ett slag för sodastream. Jag gillar inte vatten egentligen, men är det bubblat så går det ner.

Rengöring När jag väl använder produkter så är det dermalogica. Deras Daily Microfoliant är helt outstanding. Huden känns som babyhud efteråt.

Läppar Använder egentligen vilket lypsyl som helst, men just lypsyl är väl lite retro.

Tänder Skäm bort dina tänder med en eltandborste. Jag använder även vanlig emellanåt men skillnad är faktiskt stor. Känns mycket renare och fräschare med eltandborsten. SB12 gör dessutom det lite göttigare i munnen.

Parfym Jag har några favoriter och det är dels Narciso Rodriguez, Intimately och Love at first.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Sharing is caring”

  1. Vad kul att få läsa om dina favoriter. Tack för att du delar med dig. Bra att få lite tips! Jag ska kolla in det där schampot… Gillar också den där deon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.