Färga fransar

Är det något jag gärna vill använda för att det ger en snygg effekt men som jag ogillar att använda så är det mascara. Jag brukar köpa en ny mascara ungefär vart 10:e år och ja, jag vet att man ska byta efter några månader egentligen. Men det känns inte värt det när jag knappt aldrig använder det. Men som sagt, jag gillar effekten det ger. Så nu har jag passat på att få fransarna färgade när de erbjöd billigare elevbehandlingar på stället jag brukar vaxa benen. Att färga fransarna kan hålla cirka 4-6 veckor och det kan ju vara trevligt för en person som mig som annars, när jag väl använder mascara har det mesta under ögonen eftersom jag jämt är där och pillar med fingrarna och kliar och har mig.

Eye see you

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Färga fransar”

 1. Färga fransarna gjorde jag också alltid förut. Det är himla smidigt!

  Åh, va glad jag blir att du vill börja prenumera på min blogg 🙂
  Ha en underbar måndag 🙂

 2. Har du ljusa fransar?

  Min kompis sätter sådana där lösa ögonfransar, en på varje frans. Ser ju väldigt flott ut, långt och mörkt, men det är inget för mig. Har provat en gång.

 3. Själv älskar jag mascara. Köper nog en ny varannan månad. Vad fick du ge för fransfärgning?Snyggt!

 4. Fina fransar! 🙂 Det finns naturkosmetisk mascara om man inte gillar dom ”vanliga” märkena. När man färgar fransarna på salong – måste man använda ngnting transparent för att få fransarna uppböjda? Mina är raka som bara den. 😉

 5. Det ser jättebra ut! Jag har bara testat att färga fransarna en gång, på salong, och det är väl 15 år sen minst och jag minns inte ens om det blev bra eller inte. Gillar inte heller mascara! Särskilt inte eftersom jag är allergisk, eller åtminstone tål inte de flesta på marknaden. Misstänker att det är nicklet men jag är inte säker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.