Blåsor

Något som känns mindre roligt med mina nya löparskor är att jag får blåsor av dem.

Det är inte bara på ena foten utan båda hälarna på samma ställe så det känns som det har att göra med skorna. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det men ska först och främst prova med compeed. Blir det inte bättre får jag nog dessvärre leta nya skor vilket känns lite surt med tanke på att det inte är helt billigt.

Jag läste ett svar på ett forum om att pronationskilen gett en person skavsår på insidan av hälen och eftersom mina skor är extra stabila kan problemet kanske tyvärr ligga däri. Så för närvarande varvar jag mellan mina gamla skor och de nya.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Blåsor”

  1. Pingback: Skodd | Elsklingen
  2. Visst vet du att det är betydligt billigare att beställa skor från UK? Beställde mina från http://www.startfitness.co.uk/ och det blev nästan halva priset inkl frakt emot för i butik i Sverige och då fick jag med ett par löparstrumpor och en löpartröja.

    1. Tack för tips på sida! Fick erbjudande från en tjej i USA att hon kunde köpa skor där och skicka till Sverige, också en bråkdel av priserna här hemma. Tyvärr tänkte jag inte på detta när jag köpte skorna som jag nu inte kan springa i 🙁 Har du provat ut skor här hemma först innan du beställt? Eller har det fungerat bra med storleken. Är lite osäker på min skostorlek såhär efter barnafödande och då fötterna verkar ha blivit lite tillplattade och utsmetade.

  3. Jag får allt som oftast skavsår och har kommit fram att tejpar jag hälarna med kirurgtejp (sådan där vit, lite pappersaktigt ytskick) samt har bra strumpor så slipper jag skavsår. Bra mycket billigare än Compeed iaf.

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.