Ljuvligt Salem!

I december förra året köpte jag biljetter till Salems enda konsert i år som skulle gå av stapeln i Dalhalla. För de som inte vet är dalhalla ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik som blivit en konsertanläggning och vilken underbart vacker scen och vilket härlig ljud det är!

Vädret visade sig inte från sin bästa sida direkt utan regnet föll ner när konserten började men det var lite härligt att se alla sitta under sina regnkappor. Efter någon timme lättade det dock och andra halvan av konserten var relativt regnfri. Spelningen var utsåld, så 4000 personer fyllde arenan vilket gav en oerhört mäktig känsla när alla klappade händerna i takt till musiken.

Salem där i mitten

Oskar Linnros uppträdde med Från och med du och en av mina favoritlåtar Genom Eld och där var det återigen så otroligt mäktigt när alla klappade takten genom hela låten och sjöng med.

Oskar Linnros på scen

Efter paus och några fler låtar från Salem entrade September eller Petra Marklund scenen och framförde tre låtar, bland annat Kärlekens tunga från Så mycket bättre.

All musik spelades med Gävle Symfoniorkester och det är så storslaget och vackert. Ger gåshud att lyssna på. Salem var så otroligt mysig och en riktig glädjespridare. Man blir glad av att höra honom både sjunga och prata.

Mycket lycklig efter en underbar konsert. Riktig glädjehöjare

Fyra gånger efter avslutad konsert kom de in och gjorde extranummer. Bäst tycker jag var I’m so happy, när hela publiken står upp, viftar med armarna, klappar händer och sjunger med. Allsång! Underbart, ljuvligt och glädjespridande eller som tjejen framför oss uttryckte sig efter varje låt – Heja!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Ljuvligt Salem!”

  1. Ååå älska Dalhalla, älska Salem!
    Önskar att jag hade varit där, lyckan syns verkligen i dina ögon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.