Havrecookies

Som jag skrev i tidigare inlägg så bakar jag gärna och när jag bakar ändrar jag i stort sett alltid på de recept jag hittar. Nu ville jag bunkra upp med lite kakor och när jag senast gjorde kakor hackade jag i choklad men det var inte så populärt hos de mindre så nu tänkte jag göra havrecookies med russin och nötter istället.

Så jag gjorde som så att jag drog ner sockermängden, det socker jag använde var fruktsocker. Hade i lite jordnötssmör, vaniljpulver istället för vaniljsocker. Bytte vetemjöl mot dinkelmjöl och njae… det bidde lite torra kakor. Får nog fundera på hur de ska bli saftigare en annan gång, men jag har i alla fall provat.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Havrecookies”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.