Ibland lite nytt

Jag köper sällan väskor, så sällan att jag faktiskt inte kommer ihåg när jag köpte min väska som jag haft dag ut och dag in till jobbet och tillbaka. Men nu har jag passat på att köpa nya väskor under rean och dessutom en skinnväska. Det hade jag inte sen innan.

Denna väskan var verkligen jag. Provade en massa olika men de kändes inte helt hundra och denna ratade jag först när jag bara tittade på den men när jag proooovade den. Jag föll som en fura. Det var helt klart en Annah-väska så den fick följa med hem. Känner ni också så med väskor, att det finns väskor som passar er och andra som inte gör det?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Ibland lite nytt”

  1. Jag köpte också en ny väska nyss, det var hål (!) i min gamla så det kändes både ok o välbehövligt. Är ganska kräsen vad gäller väskor och vill dessutom inte lägga för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.