Vann en klänning

Jag har nog inte visat klänningen jag vann i en tävling hos tiobarnsmamman i samarbete med klädfabriken.

Tunn och skön kvalité. Men jag har fått kommentarer att det såg ut lite grand som en nattsärk så kanske att jag behöver ta på mig ett par leggings under. Jag tycker i alla fall att den var riktigt snygg och fint mönster.

Fick frågan tidigare vart jag handlar leggings. Sist jag investerade i några leggings köpte jag dem på Vero Moda. De har ett märke där som heter pieces med sköna leggings. Ett par jag köpte var så kallade seamless med begränsat med sömmar som är gudasköna. Jag köper oftast svarta leggings för jag tycker det passar till det mesta men borde kanske nästa gång kortet ska dras prova även någon annan färg.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Vann en klänning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.