Booty camp

Det känns som jag är helt rätt i tiden när jag på måndag börjar några veckors booty camp.

På Gävle Träningscenter ska jag nu komma i form med lite nya träningsformer. Fick information om vad vi har att vänta oss dessa 4 eller 8 veckor beroende på hur länge vi vill gå.

Första träffen börjar med tester för att se hur vi ligger till och för att kunna se om vi förbättrar oss något. Sedan kommer vi få göra något kallat buttorobics pass. Ja, ni hör väl själv vad det handlar om. Att forma rumpan! Vi kommer även att köra military training som är ett utomhuspass där övningarna görs med den egna kroppsvikten. Fokus ligger på rumpa, lår och mage samt kondition och team work. Som gammal militär ser jag verkligen fram mot detta. Inomhus kommer vi träna cirkelträning och utomhus kommer vi använda studsmattor och trampbilar mm (vad nu det sista är vet jag inte riktigt). Sedan kommer vi även få prova en ny träningsform (först i Sverige) så det blir spännande att se vad det kan vara. Men jag får helt enkelt rapportera allteftersom.

Visst låter det roligt!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Booty camp”

    1. Vad härligt att höra! Visst är det skönt när man väl kommit igång men som med allt går det lite upp och ner, mest upp får man hoppas =)

      Kommer absolut att berätta mer, imorgon börjar det med tester.

  1. Det låter jätteroligt!! Något sådant hade jag behövt för att få fart på den här kroppen. Eller först måste jag nog träna upp mig lite så att jag hade pallat.. hi hi.. Men det låter kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.