Roligt blir roligare

Jag känner mig helt såld på booty campen. Helt klart en träningsform för mig och personer som liksom jag behöver omväxling i träningen. Tycker synd om er som inte bor i Gävle och därmed inte har möjlighet att delta i detta.

Idag var det cirkelträning där vi fick använda oss av studsmattor och trampcyklar bland annat. Trampcykeln var riktigt rolig. Den påminde om den som är på bilden. Den som vill se hur den fungerar kan söka på triker på youtube.

Jag vill ha en egen och susa runt i, så rolig tyckte jag den var!

Idag provade jag även pulsklockan. Min puls kan gå upp väldigt fort till 150 men jag tycker jag återhämtar mig snabbt också. Jag har räknat ut att när jag är ute och springer och vill springa på 75% av min kapacitet så ska pulsen ligga på runt 150. Nu har jag inte mätt min maxpuls utan endast använt mig av en färdig formel som lyder att man tar 220 minus sin egen ålder (=maxpuls). Sedan kan man med en annan formel räkna ut hur mycket pulsen ska ligga på beroende på vilken kapacitet man använder.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Roligt blir roligare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.