Att se förbättringar

En stor hjälp som jag haft i min träning är runkeeper. En app till mobilen som mäter hur långt jag springer, hur snabbt och lite annat smått och gott.

Jag har ställt in så att en röst säger till när jag sprungit 500 meter, hur snabbt jag springer och hur lång tid det tagit. Jag tycker det är särskilt roligt att se när jag förbättrar mig. Idag hade jag även pulsklockan på mig och kunde konstatera att jag snabbt kom upp i 80% av maxpulsen vilket gör att det känns rätt tungt. Ska nog ta mig en tur förbi apoteket och testa astmamedicin. Under lumpentiden konstaterades nämligen att jag hade ansträngningsastma och jag märker av när jag springer att det är svårt att andas ibland.

I alla fall så kan jag verkligen rekommendera runkeeper. Har själv testat det till både promenader, löpning och cykel.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Att se förbättringar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.