Älskade dotter

Vår charmiga trollunge är ett knippe med massor av energi. På dagarna far hon runt i 190 och ska prova och göra allt. Vi har fullt sjå att hänga med i svängarna. Hon räknar ofta och gärna (åtta, nio, tio, elva, tolv, tretton, fjorton) innan hon börjar om på åtta igen. Det är inte helt lätt att förstå alla ord som kommer farande men efter några förslag brukar vi oftast förstå och då är det ju alldeles självklart vad hon menat.

Lykke-Lie är en envis men väldigt kavat tjej som vet vad hon vill och som blir förnärmad om man säger till henne. Då brukar hon spela lite sur vilket är så charmigt att man inte kan annat än le.

Det är en riktigt gosig tjej vi har som efter badet ropar att hon vill gosa eller borrar in ansiktet i halsen på oss och kramar om oss hårt. Tänk att lyckan kom till oss. Kärleken för detta lilla charmtroll är oändligt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Älskade dotter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.