Lever livet

Det händer så mycket roligt nu och det känns helt underbart. Träningen på Gävle Träningscenter får verkligen endorfinerna att hoppa galopp av glädje. Det är så underbart att träna och att känna resultat. Min kropp blir starkare, mina knän gör inte lika ont och framförallt jag gillar det jag ser.

Klädd i en underbart härlig mitza-lsd klänning från klädfabriken.se. Färgen är choklad.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Lever livet”

  1. Jag har länge velat beställa en mitza-lsd klänning men jag drar mig alltid för att beställa kläder på nätet då man inte vet hur ”normala” dom är i storlekarna. Hur tycker du att klänningen är i storleken? Normal, större, mindre? Vore tacksam om du kunde hjälpa mig så det blir lite lättare för mig att beställa =)

  2. Men åh vad härligt att läsa! Jag följer dig med spänning på FB och blir inspirerad och peppad! Skitfin är du, fräsch och frisk! 🙂

    Ha en fin dag!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.