Military Training

O herregud….

Igår var jag så på mitt första pass av military training. Passet började med uppvärmning och sedan joggade vi iväg. Vid kommandot skydd var det bara att slänga sig på marken och vid kommandot mina skulle vi hoppa högt. Vi stannar till rätt ofta och gör någon övning och när vi förflyttar oss mellan dessa övningar så är det genom jogg. Bland annat fick vi ta oss ner för ett stup och hämta upp en stock som dock visade sig vara rutten så då fick vi byta till en som inte var rutten och därmed betydligt mycket tyngre. Denna fick vi därefter jogga med en bit och göra lite övningar med.

Vid ett annat stopp skulle vi åla oss fram på marken. Det var riktigt svårt och idag är jag alldeles blåslagen på knäna. Vi fick bära varandra på ryggen och försöka jogga. Vet ni hur svårt det är att springa med någon på ryggen?

Vid ett ställe fick vi ta oss uppför en brant sandbacke. Inte bara en gång utan två. Det suger verkligen totalt musten ur en men det är bara att ladda om och fortsätta.
Efter rundan på cirka 2 km som med inlagda övningar tog cirka 35-40 minuter körde vi ett kortare cirkelpass med bland annat TRX.  Var jag inte redan slut så blev jag det definitivt efter dessa övningar.

Jag har nog aldrig känt mig så trött och totalt utpumpad efter ett träningspass. En riktig genomkörare men så otroligt bra. Idag har jag träningsvärk mest överallt och jag kommer definitivt att köra detta pass igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Military Training”

    1. Tur det är så bra ledare också! Jag måste hela tiden peppa mig själv, kände verkligen ibland att fy fan vad jobbigt det är, jag lägger av, men som tur är så är jag envis också =)

    1. Ja, det gäller att hitta någon träningsform som passar en själv. Jag behöver variation och det får jag nu =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.