Nyvaken

Jag verkar nuförtiden inte riktigt ha vett att gå och lägga mig i tid. Blir uppe lite för sent för mitt eget bästa vilket resulterar i att när telefonen pickar klockan 05:10 är jag lite smått trött. Å andra sidan skulle jag säkert vara lika trött om den började föra oväsen vid 07.00 också. Upp kommer jag i alla fall, förr eller senare.

Jag brukar i alla fall alltid lägga fram vad jag ska ha på mig kvällen innan. Det sparar i alla fall lite dyrbar tid på morgonen (även om mannen alltid undrar vad det är som tar sådan tid för mig på morgonen – sssshhhhhhh, säg inte att jag sitter framför datorn). Igår lade jag fram följande kläder.

När jag såg kjolen inne hos Linda, föll jag direkt och när det var rea på den kunde jag inte alls motstå. Psssst, om du också gillar den så kan jag ju tipsa om att den fortfarande finns på rea. Jag har storlek S på mig, den var rätt tight.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Nyvaken”

 1. Jösses, 05.10.. Då hade jag dött om jag skulle behöva gå upp så tidigt. Vaknade runt 05 ofrivilligt imorse, och det är rätt gott veta att man har nästan 2 timmar till innan sambon skakar liv i mig 🙂
  kram

 2. jättefin kjol!
  men du, 05.10… den tiden käkar elvira sitt första nattmål. jag skulle DÖ om jag var tvungen att också gå upp då. haha. livet som mammaledig är rätt tacksamt ändå 😉

 3. Skitsnygg kjol! Den måste jag titta närmare på. Vet bara inte vad jag ska matcha den med, trivs inte riktigt i att gå med ett linne till bara, särskilt inte nu på hösten.

  Men 5:10, jisses, när börjar du på jobbet egentligen?

  1. Finns i brunt och svart också tror jag. Tror den skulle vara fin med en kråsblus (heter det så?) också. Blir väl att investera i under hösten. Jag har på mig svarta leggings och en svart kofta över.

   Jag brukar försöka vara på jobbet till halv sju – sju så att jag kan sluta tidigare.

 4. Jag gör likadant, både till mig och liten. Det blir bara stressigt att göra det på morgonen.

  Fin kjol, jag behöver påfyllning på alla fronter i garderoben.

  Kram!

  1. Ja, på kvällen har man ju lite mer tid att fundera ut vad man ska ha på sig och matcha och ha sig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.