Vardagsrum

Vi har ett rätt litet vardagsrum men har ändå lyckats klämma in ett matsalsbord. Vår soffa är inte så stor eller mycket att hurra över men det får duga i dagsläget. Min dator står på vardagsrumsbordet så det är här jag bloggar och surfar.

Den fina ljusstaken köpte jag när jag var och hälsade på min bror i hans ”stuga” i Dalsland på ett ställe som heter görbilligt. (Kan inte låta bli att skratta lite åt namnet, ska uttalas med dialekt också).

Tänkte att det kunde vara roligt att visa lite bilder från vårt hem, de delar jag är nöjd med i alla fall. Vi har fortfarande mycket att göra.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Vardagsrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.