Lifestyleblog

Äntligen har jag blivit en del av en ny familj, nämligen lifestyleblogs. Känns enormt spännande och roligt att få vara del av en blogg-gemenskap nu när jag bloggat i mer än fem år och varit på nätet sedan 1999.

Adressen till min nya plats är http://elsklingen.se. Bloglovin kommer uppdateras automatiskt inom kort.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Lifestyleblog”

    1. Hej! Ja, helt underbara bloggar och bloggare! Jag har dåliga knän men har inte känt av dem på länge nu då jag sakta byggt upp styrkan i rumpan och benen men nu blev det lite för hård träning i förra veckan och kroppen blev slutkörd helt enkelt.

    1. Tack! Oj, då får du hålla tummarna länge. Har sökt på nytt nu, så vi får väl se i höst om jag blir kallad. Gäller att ligga i och HÅLLA i nu under hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.