Frukost

Jag är inte direkt någon frukostmänniska och på vardagar när jag går upp så tidigt har jag svårt att få i mig annat än en kopp välling och även om det känns bra så står jag mig inte på det fram till lunch. Därför brukar jag vid förmiddagsfikat äta en tallrik med yoghurt och müsli. Supergott och mättande. För lite extra vaniljsmak blandar jag i lite vaniljpulver.

På helgerna brukar frukosten bli lite annorlunda och då äter jag oftast en äggmacka eller gröt. Vad äter ni?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Frukost”

 1. På vardagarna blir det yoghurt med frysta bär (hinner tina på väg t jobbet) och solroskärnor o pumpafrön.
  På helgen blir det bröd i någon form, pålägg, juice o ibland kokt ägg och självklart kaffe.
  Förr åt jag alltid havregryndsgröt, men nu när jag inte äter hemma funkar inte det.
  Kram!

  1. Oj, orkar du med dagen då? Vrålhungrig till lunch?

   Försöker förresten kommentera på din sida men kommer inte in till kommentarerna, ville bara säga att jag följer dig!

 2. På vardagarna blir det yougurt med blåbär och hallon från frysen under sommrarna och när vintern närmar sig byter jag till havregrynsgröt med kanel och mjölk. Stående i köket, snabbt och enkelt. Vill inte lägga mer tid på morgonen. På helgerna blir ofta äggröra och bräckt skinka och något stekt ägg plus kaffe.

 3. Jag äter oftast en grov macka med ost eller ägg & kaviar plus kaffe. Skulle vilja ”lära” mig äta yoghurt/fil på morgonen men det är kallt och surt. 😉 Är den där hinkyoghurten god att äta sådär alltså? Jag har bara haft den i mat.

  1. Jo, direkt på morgonen har jag svårt att äta, men efter några timmar så går det i och väljer jag den andra müslin med äpple/kanel så brukar jag ta lite äppelmos eller äpple på yoghurten. Tycker yoghurten blir god med lite vaniljpulver i. Använder yoghurten till både frukost, mat och efterrätt.

 4. jag ÄLSKAR frukost.

  Vi har varje dag följande:

  Kaffe och te
  Juice
  Färska jordgubbar eller/och blåbär ibland vindruvor
  Bacon
  Ägg
  Yoghurt eller smoothie
  Knäckebröd med ost

  mmm bara några timmar kvar tills jag får frulle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.