Skodd

Igår stod en tur till Stockholm på agendan. Eftersom det kunde vara trevligt med lite shopping bestämde vi för att styra bilen mot Barkaby innan det var tid att åka vidare mot innerstan.

Där hittade jag skor.

Som jag skrivit om tidigare så fick jag blåsor av de löparskor jag så noga provat ut på löplabbet. Inte så roligt att få ont av att göra något jag gillar så jag drar mig verkligen för att använda dem. Var in på Intersport som hade rea och provade ett par skor och de satt som gjutna på fötterna och med nöjd kund garanti på kvittot slog jag alltså till.

Sen kan det hända att vi var in på en annan skoaffär också och där kunde man ta tre och betala för två, så det gjorde vi. (Jag två par och mamma ett par)

Skorna var jättesköna även att det inte är äkta skinn. Duger gott åt mig under höst och vinter. Jag hade ett par liknande svarta skor tidigare som jag älskade men i vintras så gav de helt enkelt upp och fick åka på tippen så det var roligt att hitta nästintill likadana som också var sköna. Jag brukar mest köpa svarta skor så lite otippat att jag kom hem med ett par bruna också.

Skorna kommer från Skopunkten

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Skodd”

  1. Tjo, löparpjuxen ser mkt sköna ut, hoppas de underlättar löpningen. Måste dock varna dig för den andra skoaffarens fotriktighet…..jag höll på att förstöra mina fötter med skor därifrån förra hösten….de är tydligen ett vanligt problem med deras skor enl ortopeden och sjukgymnasten jag fick gå hos …..hände ngt obeskrivligt inuti foten som gjorde sjukt ont 🙁

    1. Jo, kan tänka mig att de inte är så bra. Men jag brukar klara av det mesta förutom högre klackar än 5 cm typ och de kändes bra mycket skönare än andra mer sk ”fotriktiga” skor som jag provat.

  2. Hoppas de nya löparskorna är bättre än de andra!

    Perfekt med tre för två! Jag måste också ha höst/vinterskor. Har dock aldrig handlat på Skopunkten. Får se om jag kan ta vägen om en butik framöver o se 🙂

    Kram!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.