Förbättrad

Här kommer en liten booty camp update. Efter fyra veckor var det dags att genomföra de tester som inledde booty campen. Detta för att följa upp och se om vi förbättrat oss något. Jag var lite nervös inför detta. Kanske för att jag är sådan tävlingsmänniska och hela tiden vill göra bättre ifrån mig. Och gissa om jag gjorde. Jag är sjukt nöjd om jag får säga så.

Här kommer mina resultat, med tidigare resultat inom parantes.

Kondition 2 km på Crosstrainer: 3:34 (4:05)
Sit-ups: 40 st (30 st)
Knäböj höger ben:  33 (25 st)
Knäböj vänster ben: 34 (25 st)
Burpees (utan armhävning)under 1 minut: 19 (17 st)
Jägarvila: 2:10 (1:03)
Plankan: 3:00 (2:40)

Det är rätt jobbigt att ta ut sig och verkligen pressa kroppen. Det är inte bara styrka eller kondition utan det krävs en hel del mentalt också. De sista två minuterna på plankan är ren vilja.

Avslutar med en gammal bild på Nova. Såhär trött var jag efteråt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Förbättrad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.