Träna vid sjukdom

Vid feber och halsont ska man definitivt inte träna. I helgen fick jag ont i halsen som nu mer har gått över i en förkylning med lite höjd kroppstemperatur och jag känner mig frusen. Här går att läsa fem punkter att tänka på om man verkligen MÅSTE träna.

Jag har vilat i tre dagar nu. Ska ta en lågintensiv promenad med hunden nu och hoppas att jag känner mig så pass pigg imorgon att jag kan gå på pass igen. Även om jag börjar träna imorgon kommer jag anpassa det till mitt mående och köra ett lugnare pass.

Lyssna på kroppen är väl det allra bästa!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Träna vid sjukdom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.