Rockring

Nu har jag provat en ny träningsform, nämligen en rockringsklass. Rocka rockring har jag inte gjort så mycket sedan lågstadiet ungefär men gisses så roligt det är. Dock fick jag lite blåmärken på höften.

Eftersom jag varit krasslig den senaste veckan med en liten peak i torsdags har jag bara vilat förutom rockringsträningen. Natten mellan torsdag och fredag sov jag tio timmar i sträck så när jag vaknade på fredagmorgon kände jag mig som en ny person. Jag sover nog egentligen på tok för lite. Vet att mitt behov ligger runt sju-åtta timmar men jag snittar nog på fem-sex.

I alla fall så var det roligt att prova på att rocka rockring igen. Detta är tydligen väldigt populärt i USA men till Sverige har det kommit nu först. Än så länge är det inte ett så svettigt pass men jag har en känsla av att ju mer man lär sig, desto jobbigare blir det.

Här kan ni se ett litet klipp. Lär väl dröja i alla fall några veckor innan jag är där.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qDgMtvGiJ7Q[/youtube]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Rockring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.