Utmaningen forts.

Linnea accepterar inget annat än att jag gör bonusutmaningen och visst, ska det vara en utmaning så ska det. Kan hända att jag drar ner lite på knäböjen då mina knän inte är de bästa för att göra dessa. Men utgångspunkten är att göra 100, för samtidigt är det bra om jag kan stärka mina muskler i rumpa, ben och knän för att de ska bli stabilare.

Utmaningen börjar idag den 1 oktober och pågår i 4 veckor!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Utmaningen forts.”

    1. Jora, jag märker ju stor skillnad på knäna nu mot när jag började träna. Nu får jag inte så ont av att springa längre så jag kör på, men jag varvar istället och kör 25 i stöten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.