Firande

Idag har vi påbörjat firandet av kommande födelsedagar i hushållet. Imorgon fyller finaste sonen 5 år och på tisdag blir jag ett år äldre. Galet vad tiden rusar iväg (tänk om jag kunde få en tia för varje gång jag sa det, skulle snart vara miljonär).

Milton älskar bilar och dinosaurier och det är vad presenterna mestadels handlar om.

Idag bjöd vi de närmaste på en lättare middag, med lussebullefisk (soppa med lax och saffran samt en dillcreme) och till det hade jag bakat brytbröd som jag kryddade med lite oregano, timjan och fetaost. Till efterrätt gjorde jag en variant av tårtan som vi hade i somras när Lykke-Lie fyllde år. Idag gjorde jag en chokladkaka som jag delade på två och därefter fyllning med hallonmarmelad istället för körsbärsmarmelad och kapslade in det hela med marsipan. Mannen fick dekorera tårtan med en bil.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Firande”

    1. Ja, jag är rätt nöjd med tårtan, mest smakmässigt för känsla för att göra snyggt och så är jag lite dålig på. Men det ser jag att du har koll på med inredning. Måste kolla in din blogg lite närmare =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.