Firat fem

Idag har vi firat vår femåring. Tänk att vi för fem år sedan låg på BB och beundrade vårt lilla tillskott i familjen och undrade lite vad vi skulle göra med detta lilla knytte. Då var det en sådan märklig känsla att helt plötsligt hade familjen utökats med en till och vi visste inte riktigt vad som väntade. Ser vi tillbaka på dessa år så har han gett oss så mycket kunskap, kärlek och gråa hår. Vår underbara Milton som vi älskar gränslöst.

Förstå vilken liten tjejtjusare vi har =)

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Firat fem”

  1. Oj, oj, ja han kommer att bli farlig för tjejerna, det ser man ju redan nu. Vilken snygging! Och vad stor han har blivit. Grattis till femåringen!

  2. Hej Annah!
    Förlåt mig för att jag frågar, men vad är en god man?

    Jag skulle vilja vara utan vintern för det mesta…fast jag´kan hålla med om att julen är ganska så trevlig. Men för kallt! Snö på julafton, sen kan det vara sol och varmt…hehehe går inte riktigt ihop va…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.