Kalas

Igår hade Milton sitt femårskalas och det var lyckat. Än så länge behöver det inte vara så avancerat. Bjöd barnen på marängsviss och chokladbollar och sen lekte det lite själv och vi gjorde även lekarna ”fruktsallad” och ”hela havet stormar”.

Godispåsarna var inte så stora och jag hade lagt i varsitt kinderägg vilket inte alls var så dumt för de flesta var sedan upptagna med att bygga ihop de små sakerna. Men själva godispåsarna var kassa och jag tror nästan alla gick sönder. Så nästa år blir det snikvariant. Tråkigt att betala pengar för påsar som går sönder direkt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Kalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.