Nässelutslag

Imorse satte jag på mig kläder som vanligt. Kände att det började klia på benen när jag var på väg ut genom dörren och slängde i ett par extra par leggings i väskan. På väg till jobbet börjar det klia allt mer och jag vill bara komma fram.

Väl framme på jobbet bokstavligen slänger jag av byxorna och inser att mina ben är alldeles rödflammiga och buckliga. Påminde lite om ytan på en kassler.

Ringer vårdguiden som säger att det mest troligt är nässelutslag. Jag har inte ätit något särskilt utan tänker att det måste vara det nya sköljmedlet jag använt. Några timmar senare fick jag äntligen antihistamintabletter som tog bort det värsta kliet. Nu ska jag tvätta den senaste tvätten igen och denna gång utan sköljmedel. Ett hett tips är att om ni har något som fungerar, håll fast vid det =)

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Nässelutslag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.