Att kunna vila

Jag har sagt det förut men säger det igen. Jag har jättesvårt för att vila men när jag började få halsont i måndags velade jag länge och väl och hade till och med bytt om till träningskläder innan jag bestämde mig för att det faktiskt var läge att stå över träningen. Såhär i efterhand är jag glad att jag faktiskt stod över eftersom jag gick med feber och halsont hela dagen därpå. Jag har fortfarande halsont och vilar alltså vilket är så oerhört tungt eftersom jag behöver och vill röra på mig.

Här är jag på väg för att hämta barnen på dagis och eftersom jag har en rosa vecka så har jag på mig en rosa stickad snood från Lindex.

I alla fall så känns det inte alls bra att missa potentiell träning samtidigt som jag vet att om jag vilar så kommer jag fortare tillbaka och kan börja igen. Jag är även livrädd för att det träningen gett i form av muskler, styrka och kondition ska försvinna. Även om den inte försvinner så snabbt så tar det ett tag (i alla fall för mig) att återhämta mig efter sjukdom och känna att jag är tillbaka där jag slutade.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Att kunna vila”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.