Att pusha sig själv

Är jag 100% nöjd med mig själv? Är du med dig?

För egen del är jag det inte men nästan, jag har saker som jag vill förbättra. Känner du också så? Det handlar om att kämpa varje dag, att pusha sig själv.

När mitt halsonda är borta ska jag fortsätta att pusha mig själv, för det är vad som får mig att må bra. Jag märker att utan träningen så fallerar så mycket annat och då särskilt min självkänsla, känslan för mitt själv. Det blir så lätt att falla för frestelser, för jag tränar ju ändå inte. När jag tränar så vill jag inte förstöra det jag byggt upp och äter därför inte skit såsom godis.

Så nu ska jag bara kurera mig så att jag kan fortsätta pusha mig själv och vara den jag vill vara.

Dessutom måste jag slå ett slag för Linneas inlägg om matvanor. Hon är klok den tjejen!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Att pusha sig själv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.