Busenkel kycklingmiddag

Jag har skrivit detta recept tidigare men det tål att upprepas för det är både gott och lätt att göra.

Idag ska vi äta kyckling och då tänkte jag göra en busenkel thaikyckling. Jag serverar dock råris till det. 

När jag läste receptet första gången hade jag ingen aning om vad tamari var. Som en liten förklaring står endast ”tamari är en fyllig japansk….” Japansk vaddå? Det blev ingen fyllig liten japan den gången men jag har numera lärt mig att tamari är soya.

Vad äter du och din familj idag?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Busenkel kycklingmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.