Ansat häcken

Vi har länge diskuterat med våra grannar om att ta ner häcken som växer mellan oss. Den är riktigt ful och består även att några udda växter som förstör helheten.

Idag har mannen således kapat ner den med förhoppningen om att den ska växa till sig och bli fin igen. Tycker bara vid nedklippningen att det ser så mycket bättre ut.

Om jag får önska lite om vår ”uppfart” så skulle jag vilja lägga nya grafit-grå plattor och sedan skulle jag vilja göra en snygg rabatt framför häcken. Frågan är bara hur den ska se ut. Någon som har en bra idé? Mina fingrar är så totalt ogröna att blommorna vissnar bara jag visar mig. Vill allra helst ha perenner som liksom sköter sig själv. Lavendel älskar jag, så kanske ett gäng sådana ska pryda uppfarten. Samtidigt måste jag tänka på att häcken när den växer skuggar och det behöver vara tåliga växter. Stenar gillar jag också, så en idé är att fylla ut med sten. Kravlistan börjar bli lite lång väl?

I somras köpte vi faktiskt en ny brevlåda (mörk grå), men vi har inte satt upp den än, blir väl till våren. Den vi har nu ser ytterst tillfällig och fallfärdig ut.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.