Träningsförbud

Igår var jag på kettlebells. Första passet efter halsflussen och det kändes att jag inte tränat på lite över en vecka. Det var riktigt jobbigt och tungt. Idag körde jag ett cirkelpass med fokus på mage och ben så nu fick jag minsann träningsförbud och en liten påminnelse om att jag faktiskt varit sjuk och ska ta det lugnt. Så jag antar att jag ska vila imorgon, men på onsdag smyger jag iväg igen och kör lite kettlebells.

Linnea skrev och önskade att jag skulle skriva mer om hur mycket/vad jag tränar och vad jag äter. Jag kommer att skriva mer om detta men kan börja med att berätta att jag oftast efter i stort sett varje träning fyller på med grädde smaksatt med 1 tsk kakao och lite banan. Supergott! Grädden ska vara rätt hårt vispad.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Träningsförbud”

  1. Det ser ut som om det funkar med svaret. 🙂

    Viktigt att börja långsamt efter man varit sjuk. Ska inte dra några hemska historier men jag har en i min närhet som blivit drabbad och de värre än jag någonsin kunde tänka mig… Så ta´t lungt!

    1. Åh vad roligt att du gillade det, då är jag inte helt knasig som äter grädde var och varannan dag 😉 Jag är ju frisk nu men ska väl ta det lite lugnt eftersom kroppen är mer känslig just efter att man varit sjuk och ja, det är väl sunt men usch, tradigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.