Problem

Bloggen fungerar inte riktigt som jag vill. Eller i alla fall inte kommentarerna och det är ju liksom en väldigt stor del av nöjet med bloggandet. Får inga mail om nya kommentarer och det är problem att svara på kommentarer. Tidigare när jag svarat så har den jag svarat till fått ett mail, men nu ingenting. 🙁 Usch, känns så trist, tappade lusten lite.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Problem”

 1. Hei! Jeg har har samme problem med at jeg ikke får mail om kommentarene jeg får….hm… Håper det ordner seg!

   1. Men jag har också det problemet. Kommentarerna kommer in men får inga mail. Jag kollar också alltid kommenatarerna via mail och trodde folk hade slutata kommentera på min blogg men så var inte fallet 😉

    1. Ja det är samma här, lördag senast. Lite fullt upp så upptäckte det inte förran igår.
     Men det löser sig nog snart! Det funkar ju att kommentara iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.