Hälsomässan

Det hör inte till vanligheterna att jag åker på mässa, men i och med min nyfunna kärlek till träning och hälsa så blev jag så oerhört sugen att åka på hälsomässan. Jag hoppas att det ska vara ett bra tillfälle att få kunskap kring just kombinationen träning och kost.

Jag har alltid varit en person som ätit det jag vill ha och allra helst fikabröd och andra onyttigheter. De senaste åren, särskilt efter att Lykke-Lie föddes och jag märkt att maten jag äter påverkar mitt mående och kroppen alltmer och då har även intresset för kost och vad som är bra för mig ökat. Men någon större koll har jag inte, än i alla fall.

Ska bli väldigt spännande att gå på mässan och se vad jag kan ta med mig hem för matnyttigt inom kost, träning och LUST 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Hälsomässan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.