Syns du?

Är det något jag tänker på som cyklar till jobbet när det är mörkt och numera även cyklar hemåt när det börjar skymma och emellanåt kör bil när det är mörkt så är det att utan reflexer syns folk VÄLDIGT dåligt! Vi är bra på att ha reflexer på våra barn med glömmer bort oss själva.

Om man har mörka kläder på sig, vilket jag antar många har nu såhär på hösten/vintern så ser en bil med halvljus dig på endast cirka 25 meters håll jämfört med om du använder reflex så ökar avståndet till 125 meter.

Så, använd reflex, för din egen säkerhet!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Syns du?”

 1. Hihi, ja det vore något med en egen personlig proffsfotograf varja dag 😀

  Jag tjatade på mannen här senast igår om att han måste örja ta med reflexer nu just för att det är mörkt både när han går till och från jobbet.Även dags att pimpa barnvagnen igen.

  Kram finis!

 2. Bra! Jag har två på mig, men tror jag ska ta en till.

  Men jag tänker varje dag att folk borde ha reflex. Igår var det så dimmigt o dessutom mörkt. Man har ju inte en chans att hinna stanna 🙁 Hoppas fler följer ditt kloka råd 🙂

 3. Så är det verkligen!
  Kidsen uppdtarerar jag och köper nya reflexer ganska ofta men själv har jag inte en enda för tillfället.
  Bättring. Är ju en enormt billig summa för att rädda liv och tydligen behövs en påminnelse…

  Helen.HUSnrNIO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.