Under 30

Haft en fulltecknad vecka så därav har det varit rätt tyst här. Men nu såhär med idol i bakgrunden tänkte jag skriva några rader.

Idag har jag varit ledig. Jag brukar vara föräldraledig varannan fredag men i och med att det var halvdag idag och jag har så mycket flextid passade jag på att ta flexledigt istället. Först hade Milton tid hos BVC för 5 års kontroll. Han gick igenom och fick en spruta. Blev så otroligt imponerad av honom som inte sa ett pip. Lykke-Lie blev lite avundsjuk så hon ville också ta spruta. Såklart =)

Efter BVC åkte vi till en friluftsanläggning och mötte upp vännen Jennie och hennes barn. Tänkte åka häst och vagn med barnen men Lykke-Lie vägrade så Jennie åkte en tur med Milton och hennes dotter medan jag passade hennes son och Lykke-Lie. Klockan tickade på fort så vi fick åka hem och äta lunch vid tolv och därefter sov Lykke-Lie sin middagslur.

Därefter kom mannen hem och jag passade på att löpträna lite medan det är ljust ute. Äntligen lyckades jag springa 5 km under 30 minuter. Känner mig riktigt nöjd med det. Avslutade rundan med ytterligare 2,5 km i lugnt tempo.

Och som min nya tavla på jobbet säger:

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Under 30”

 1. Fullspäckad dag alltså! Duktig Milton är att inte säga ett pip!! Imponerad!
  Att springa under 30 var ett mål för mig med. Kämpade på som en galning och så en dag lyckades jag. En kompis blev inspirerad och ville också testa… Andra gången hon var ute och sprang kom hon under 30…. får man bli liiiite irriterad då?

  1. Ja, har också sådana vänner som liksom bara gör det utan större ansträngning. Lite surt men bra mycket roligare för en annan som kämpat lite mer till målet.

 2. Åhh vilken bra tavla 🙂
  Man kanske ska ha en sådan som extra pepp de dagar då allt går emot en …
  Mayas Lilla lusthus har fått en egen Facebook sida 🙂 Kom gärna och hälsa på 🙂
  Ha en fin lördag!
  Kram Maya

  1. Ja, jättebra ord. Har dem på jobbet! Var enkel att göra själv. Kostar cirka 50 kr att printa ut från crimson inkl porto. Billigare om man beställer mer samtidigt (med portot tänkte jag)

 3. åh vad skönt med träning! jag hade precis kommit igång och va riktigt duktig, så blir jag dunderförkyld och nu har jag inte tränat på en vecka… känns som jag aldrig kommer komma igång igen. ska försöka ta mig iväg på pilates imorgon förmiddag… jättefin blogg!

 4. Härligt! Jag är avis så att jag är grön att du kan löpträna bara så där… Det känns nu när man får efter ½ uppehåll kan börja så smått men möts av motstånd :/
  Gillar ditt motto och mitt är:Never, never quit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.