Idol

Nu kan jag inte hålla tyst längre gällande Idol. Det är inget jag följer slaviskt utan det kan vara på i bakgrunden medan jag gör annat. Jag tycker att det är synd att de denna säsong tagit in alldeles för många unga ”idoler”. Jag tror att man vid 16 års ålder är så oförberedd på världen, kunna ta kritik och att ens vara en idol. Jag tänker att det är få som ”funnit” sig själv vid 16 års ålder.

Igår fick Molly rätt svidande kritik och med all rätt. Det var falskt och lät inte alls bra. I skvallerpressen står idag att läsa:

Om hon nu anser att hon bara är 16 borde hon eller kanske hennes föräldrar tagit ansvar och sagt stopp tidigare. Har man bara spelat piano i två år så kanske hon inte skulle spelat alls igår utan fokuserat på sången. Och om Molly inte insett vad de begär så är inte Idol rätt tävling för henne. Men det är inte hennes fel heller. Jag förstår inte hur produktionen tänkt när de tar in så unga personer som ännu inte är klar med skolan och allt vad det innebär. Alla kan inte bli idoler och är man 16 år är man inte redo för att bli det heller.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Idol”

  1. Jag håller verkligen med dig, hon var absolut inte bra denna fredagen. Och jag är en person som följer Idol slaviskt varje år men detta året har det verkligen inte varit bra, alltså dem är inte dåliga men som du skriver dem är nog för unga för det är liksom ingen man fastnar för även om dem är bra.
    Och helt rätt angående att dem fortfarande går i skolan, jag har aldrig tänkt på det förr men så onödigt att hoppa över ett helt år bara för det här? Kanske dem borde införa efter-gymnasiet-idol. det skulle nog helt klart vara bättre tv och inte minst för dem själva när dem har lite mer kött på benen!

    🙂

  2. Jag håller fullständigt med. Tycker inte alls att det varit lika kul att titta på Idol i år med enbart tävlande som är tonåringar. Det märks så tydligt att de fortfarande är just tonåringar och tar kritiken otroligt hårt och försvarar sig tillbaka precis som man gjorde när man grälade med sina föräldrar. Lyssnar helt enkelt inte utan sätter taggarna utåt, istället för att göra något bättre.

  3. Jag har inte sett ett avsnitt, så jag kan inte uttala mig egentligen. Men jag tycker också det är lite tidigt om man är 16 o nej då är man inte redo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.