Träning under en vecka

Linnea önskade tidigare att jag skulle skriva lite om vad jag tränar under en vecka. Mitt mål är att träna minst 4 gånger i veckan.

Denna veckan har jag tränat följande:

Måndag: Cirkelträning
Tisdag: Vila
Onsdag: Kettlebells
Torsdag: Vila
Fredag: Löpning 5 km + 2,5 km lugnt tempo
Lördag: Vila
Söndag: Löpning 4,5 km

Den vardagsmotion jag får är främst att jag cyklar till jobbet vilket enkel väg är cirka 4,5 km.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Träning under en vecka”

  1. Åh! Kul att hitta någon som också kört lite bodyrock-pass! Jag har kört 550 reps nighmare workout, ger mig inte förrän jag kan göra en enda armhävning på tå (har i princip aldrig tränat pga hjärtfel…) Men när jag var 18 sa läkaren att allt var ok så sen dess har jag kört på (och legat på latsidan en hel del…)

    Kör också med rockring. 1 gång om dagen. Har lyckats undvika blåmärken.

    Måste berömma dig för din otroliga förändring. Kollade lite bilder från maj och hur dagslägets träning ser ut för dig. & du är mamma dessutom och fött barn! Och vilken kropp du har! Längtar tills jag själv står där med smal mage 😉

    /E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.