Allt för hälsan

Då har jag varit på hälsomässa och det var intressant och givande. Vi började dagen med en föreläsning om kost genom Pauluns näringscenter.

Jag vill verkligen lära mig mer om näringslära och kost samtidigt som jag känner att ju mer jag lär mig desto mer förvirrad blir jag. Kände att jag fick lite aha-upplevelser idag samtidigt som det poängterades att lagom och naturligt är viktiga ledord vilket jag även försöker leva efter.

Efter första föreläsningen gick vi på en annan lite kortare som påminde oss om att uppmärksamma de människor vi har omkring oss. Positiv uppmärksamhet stärker människor helt enkelt.

Sen vandrade vi runt på mässan, kikade, tittade, kände, testade, vägdes, knäcktes och fick nyttiga råd. Jag ska skriva lite mer utförligt om mina upplevelser men nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Allt för hälsan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.