6 reaktioner på ”Chokladbollsätare”

  1. Och just ja, det var första gången för en naprapat hos mig. Jag har som aldrig haft problem förens förra veckan då det sa pang och gjorde superont. Konstigt enligt min naprapat då problemet måste ha uppstått under en lång tid. Men men, nu är första gången gjord men definitivt inte den sista 😀

  2. Vet du jag hittade den igår 🙂 Har ju tjatat litegranna och rätt var det var så fanns den där, hihi 🙂 Under inställningar där du har Skriva, Läsa, Diskussion, Media etc.. så finns det nu en flik där som heter just Comment Reply Notification. Bara att gå in där och aktivera den så hamnar den rätt på en gång. Busenkelt, precis som vi gillar det 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.