Idag har jag gjort chokladbollar utan tillsatt socker och ärligt talat så var de riktigt goda. Faktiskt godare än vanliga chokladbollar.
100-200 g dadlar (kärnfria)
2 msk kokosfett (jag använda Renée Voltaire Raw kokosolja)
2 msk kakao
1-2 dl havregryn
1-2 msk kallt kaffe
Kokos att rulla bollarna i
Jag gillar receptet, med så stora måttskillnader…
Hur mycket har du egentligen av allt… 😉
Tänkte testa det nån dag!
Haha, såg nu att det kanske var lite ologiskt. Har liksom provat mig fram.
100 g dadlar (kärnfria)
2 msk kokosfett (jag använda Renée Voltaire Raw kokosolja)
1½ msk kakao (ta mindre om du inte vill ha dem så starka)
½ dl havregryn (kan gå upp mot 1 dl)
1 msk kallt kaffe
Jag brukar köra allt i matberedare. Ibland kan man få tillsätta lite mer havregryn och ibland kaffe. Jag improviserar rätt mycket när jag bakar 😉
Vilka vackra koppar!
Ja, visst är de! Fick dem av några kollegor/vänner när jag fyllde år. Kommer från indiska.
Åh, där har de ofta fina grejer!
Ja, rustika härliga saker =)