Bloggdinosaurier

Min första hemsida skapade jag 1999 när jag var au pair i USA för att hålla kontakt med familj och vänner i Sverige. Hemsidan utvecklades och runt 2002 kretsade den mest kring en fyrbent varelse, Nova.

Men tider förändras och 2006 väntade vi vårt första barn – Milton och fokus förflyttades till en växande mage och det lilla liv som kom därefter.

Sen runt 2009 handlade bloggen mestadels om att jonglera vardagen som tvåbarnsmamma när Lykke-Lie kom till världen.

Och nu ligger väl mestadels fokus på träning hälsa kombinerat med familjeliv. Men vad jag skulle komma till är att jag under denna långa resa lärt känna så många underbara personer och i helgen ska jag äntligen träffa några av dem igen. Ska bli så otroligt roligt och jag längtar så mycket efter att ses. Vi är väl lite av bloggdinosaurier som hållt igång på nätet under så lång tid.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.